Dantela: must have pentru garderoba

Dantela a fost considerata inca de la aparitia ei ca fiind una dintre cele mai fine materiale textile, delicata broderie imbracand de-a lungul secolelor cele mai elegante femei din inalta clasa sociala.
Fiind o broderie delicata si fina, dantela a fost asociata de-a lungul timpului atat conceptelor de puritate si inocenta, cat si celor de extravaganta si pasiune.

Dantela alba, simbol al inocentei si puritatii, este adesea folosita pentru confectionarea rochiilor de mireasa si nu numai. De asemenea, dantela alba este prezenta si in confectia compleurilor pentru botez ale bebelusilor.

Dantela neagra sau rosie este simbolul pasiunii si al extravagantei, fiind prezenta de-a lungul istoriei in tinutele celor mai elegante si cunoscute personalitati feminine.

Dantela poate deveni materialul tau textil preferat, pentru ca este foarte potrivita atat pentru momentele din zi in care vrei sa fii eleganta si feminina, cat si pentru tinutele de seara in care vrei sa fii romantica si atragatoare.

Pentru o plimbare romantica in parc, poti sa-ti comanzi rochii online din dantela, delicata si feminina, pe care sa o accesorizezi cu un rucsac si bucle lejere naturale.

Daca vrei sa fii atragatoare si misterioasa la o cina alaturi de partenerul tau, alege sa porti o rochie neagra din dantela, asortata cu cerceii tai preferati si un coc delicat, care sa iti puna in evidenta trasaturile fetei si linia gatului. Pentru ocaziile speciale, daca esti o femeie indrazneata si te simti perfect in corpul tau, alege sa porti o salopeta eleganta confectionata din dantela, cu spatele gol, care va atrage, cu siguranta, toate privirile.

Intalnirile formale sau reuniunile de familie iti dau uneori batai de cap atunci cand vine vorba de tinuta pe care trebuie sa o alegi cu foarte mare atentie. Pentru astfel de situatii, este ideal ca in garderoba ta sa ai o camasa realizata din dantela, intr-o culoare sobra, alba sau neagra, pe care o poti combina cu pantaloni de stofa, jeans, o fusta monocroma sau chiar cu o salopeta.

Chiar daca am reusit sa alegem tinuta perfecta, nu trebuie sa uitam de lenjeria intima. Cei mai multi barbati din intreaga lume adora lenjeria intima confectionata din dantela, asadar, daca garderoba ta nu include aceste obiecte vestimentare, ar fi timpul sa se intample.

Dantela este materialul care ofera celei ce o poarta, delicatete, feminitate, eleganta si nu in ultimul rand, un aer aristocrat, iar acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care acest material nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei.


No comments:

Post a Comment