Frumusetea interioara: elixirul vietii interioare

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie mai bun, iar bunatatea inseamna nu doar fericire, cat si frumusete. Atunci cand esti in echilibru tu cu tine insuti, nu descoperi doar frumusetea de a ajuta pe altii, cat si forta necesara pentru a face fata tuturor provocarilor din viata. Daca incepi fiecare zi cu zambetul pe buze si cu mult pozitivism, este de la sine inteles ca nimic rau nu ti se poate intampla. Deja, stii ca orice probleme s-ar ivi pe parcurs ai avea taria si forta interioara sa le treci.


Atunci cand un om este fericit, deci frumos pe interior, acest lucru se reflecta si in infatisarea sa. Aspectul este o problema de ordin spiritual. Oamenii nu sunt frumosi sau urati in functie de modul in care arata, ci in functie de prezenta lor. Atunci cand ai langa tine o prezenta placuta, este imposibil ca senzatia de bine sa nu te faca sa vezi acea persoana extrem de frumoasa.

Nimic nu trebuie sa te opreasca sa-ti gasesti echilibrul care sa-ti ofere starea de bine in fiecare zi. Totul tine de modul in care iti organizezi viata si de comportomentul pe care il adopti fata de tine insusi. Incearca sa-ti tii mereu prietenii aproape si sa le amintesti mereu cat de important este ca si ei sa ramana activi si pozitivi in vietile lor.


In acelasi timp, ideal este sa fii constient de faptul ca sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o ai. Protejeaz-o, intaraseste-o si mentine-o la cel mai inalt nivel. Scopul tau trebuie sa fie acela de a putea mereu sa razbesti indiferent de lucrurile care ti se intampla. Scopul oricui este propria lui fericire si a semenilor.

No comments:

Post a Comment