Beneficiile cremei cu venin de albine si miere de manuka

In ultimul timp, am observat ca se fac tot mai multe descoperiri in ceea ce priveste resursele naturale de care dispunem pentru a ne trata diferite afectiuni sau probleme de natura estetica. Faptul ca nu mai suntem nevoiti sa apelam la tot felul de medicamente sau interventii chirurgicale cel putin indoielnice si costisitoare, nu poate insemna decat ca progresam.

Pe DivaHair.ro mi-a atras atentia un articol despre proprietatile cremei pe baza de venin de albine si miere de manuka. Dupa ce m-am documentat putin, am descoperit cateva lucruri extrem de interesante despre aceasta crema miraculoasa pe care o sa vi le prezint si voua in acest articol.



Crema cu venin de albine este cunoscuta in primul rand pentru faptul ca reprezinta cea mai buna alternativa pentru injectiile cu botox care se fac in diferite saloane de infrumusetare pentru a contracara ridurile. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa te supui acestei proceduri de administrare artificiala a colagenului prin injectare in diferite zone ale fetei. Ajunge doar sa-ti procuri o astfel de crema care vine la pachet cu aceleasi efecte benefice asupra tenului. Fiind, dupa cum spuneam o crema normala, e de inteles ca o poti aplica fara niciun fel de problema chiar la tine acasa.

Despre veninul de albine se stie de mult timp ca stopeaza cu succes efectele produse de imbatranire, stimuland productia de colagen si elastina din organism. In ceea ce priveste mierea de manuka, aceasta este recunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural si este destul de rara avand in vedere ca numai in Noua Zeelanda poate fi gasit arborele de manuka.

Dupa ce ne-am documentat putin, am ajuns la concluzia ca un furnizor de incredere din Romania care comercializeaza crema cu venin de albine, este Plantum.ro. Pe site-ul firmei veti putea gasi cele mai bune produse de acest tip si care sunt 100% RAW, adica nepasteurizate si neprelucrate chimic.


Voua cum vi se pare aceasta crema? Merita sau nu incercata? Lasa-ti un comentariu la acest articol!

No comments:

Post a Comment