De ce nu e sanatos sa mergi la evenimente in aer inchis

Am preferat intotdeauna evenimentele in aer liber din toate motivele posibile. Nu sunt genul de persoana care sa nu se bucure de lucruri din cauza unor detalii minore, dar concertele sau petrecerile indoor sunt extrem de daunatoare pentru oricine. In acest articol o sa vorbesc putin despre ce inseamna sa asisti la o petrecere inchisa si ce anume ai putea sa faci ca sa le eviti.



In primul rand, statul prea mult intr-un loc cu aer inchis iti afecteaza plamanii si capacitatile respiratorii. Stim cu totii faptul ca la orice eveniment la care este permis fumatul, lipsa de aerisire corespunzatoare este extrem de neplacuta. Pe langa faptul ca hainele nu mai pot fi puse la loc in dulap a doua zi, sanatatea este prima afectata de acest lucru.



In al doilea rand, de cele mai multe ori, spatiile in care se tin aceste evenimente sunt mici, iar daca se tin in locatii mari, este inghesuiala. Bineinteles, asta daca vorbim de un eveniment bun. Despre mersul la evenimente proaste o sa va vorbesc probabil in alt articol.

Un alt lucru foarte interesant mi se pare modul in care gandesc oamenii cand se duc la un eveniment. De cele mai multe ori, acestia petrec ore in sir pentru a ajunge la concluzia ca tot hainele cele mai bune si mai scumpe vor fi alegerea serii. Hilar este insa faptul ca, alegand acel tip de haine, persoanele respective nu-si dau seama ca practic, le sacrifica. Nu mai vorbim de incaltaminte care, la un eveniment foarte viu, risca sa fie total distruse de catre oamenii care te calca in continuu pe picioare.



In concluzie, sfatul meu este sa mergeti mai des la evenimente in aer liber, chiar daca ele se petrec rar si, daca vorbim de festivaluri, sunt costisitoare. Aveti insa rabdare si strangeti bani pentru aceste evenimente. Daca nu stiti prea multe, va recomand un site de cultura urbana care are un articol pe tema asta si poate sa va ajute sa va decideti.

No comments:

Post a Comment