Compleuri elegante pentru femei indraznete

Rochia reprezinta un must have al oricarei femei, aceasta fiind una dintre tinutele specifice genului feminin, pentru ca pune in valoare frumusetea corpului si subliniaza formele acestuia. Rochiile pot fi inlocuite inteligent cu ajutorul unor compleuri elegante, care te vor face cu siguranta sa te simti in centrul atentiei.

Cateva ocazii in care poti purta compleuri elegante pot fi o cina romantica alaturi de partenerul tau, o seara in oras alaturi de cele mai bune prietene sau chiar un eveniment formal, precum o receptie, un bal sau o nunta. De asemenea, materialele din care setul este confectionat pot influenta momentul in care vei purta compleul, anumite materiale fiind mai potrivite pentru seara, decat pentru zi.


In categoria compleurilor pot fi incluse atat seturile alcatuite din fusta si top, cat si seturile formate din pantaloni si top, dintre care poti alege in functie de personalitatea ta si de evenimentul la care vei participa.

Daca iti doresti compleuri elegante pentru tinuta casual, poti opta pentru un set Stylish Dainty Blue sau Pink, care iti va oferi o nota inocenta, potrivite atat pentru birou, cat si pentru o sesiune de cumparaturi.


Intampina primavara cu stil, cu ajutorul setului Stylish Present Flower, alcatuit din fusta si bluza cu imprimeuri florale, indraznet si jucaus. Acest compleu va fi cu adevarat apreciat la o cina romantica cu iubitul tau.


Daca iti iubesti corpul si esti o femeie indrazneata, poti renunta la banala rochie de seara optand pentru un compleu Pretty Nude Pathos, care poate fi cu adevarat spectaculos la un eveniment elegant, precum un bal sau o nunta.


Compleurile sunt recomandate femeilor cu silueta de tip clepsidra, care se bucura de un abdomen plat, care va fi vizibil datorita topului scurt. Compleurile iti vor pune in evidenta silueta si trasaturile corpului, accentuand talia.

Daca preferi pantalonii in locul fustei, in zilele calde de vara poti alege sa porti compleu format din top si pantaloni scurti, precum setul Pretty Dark Blue.


Indrazneste sa iti pui in valoare silueta purtand compleuri elegante in orice moment al zilei, care te vor face cu siguranta sa fii in centrul atentiei. 

No comments:

Post a Comment