Idei de cadouri pentru persoane pe care nu le cunosti foarte bine

 Tuturor ni se intampla sa oferim cadouri unor persoane pe care nu le cunoastem suficient. Poate fi vorba despre un coleg nou de munca, un prieten comun sau o cunostinta pe care o vizitezi pentru prima data. Mai jos ai cateva idei de cadouri pe care le-ai putea oferi.

Bauturi cadou
Este un tip de cadou universal, potrivit pentru un barbat, dar si pentru o femeie. Alege o cutie cadou cu o sticla de vin daca e vorba de un barbat, sau o cutie cadou cu o sticla de lichior pentru o femeie. Nu poti sa gresesti cu un astfel de dar, iar ideea e potrivita pentru fiecare data cand se intampla sa nu stii ce cadou sa cumperi.


Obiecte decorative
Cand vizitezi prima oara o persoana pe care nu o cunosti foarte bine cumperi cel mai adesea un buchet de flori. Buchetul de flori este o completare a cadoului care poate fi un obiect decorativ. Nu incerca sa impresionezi si alege lucruri simple, cum ar fi un set de aromaterapie, o vaza in care sa pui buchetul de flori sau un tablou simplu.

Cosuri cadou
Cosurile cadou sunt un cadou potrivit pentru momentele in care nu stii ce ai putea sa ii cumperi unei persoane pe care nu o cunosti si stii ca gestul conteaza cel mai mult. Pe langa asta, poti cumpara cosuri cadou pentru momente speciale, cum ar fi de Paște sau Crăciun. Ele contin produse diferite, de la sticle de vin pana la cutii cu bomboane si acadele, astfel incat poti sa il alegi pe cel potrivit pentru persoana care urmeaza sa il primeasca.


Dulciuri
Ce persoana nu iubeste dulciurile? Un tort sau o cutie de prajituri facute in casa sunt o alegere foarte inspirata. Daca este ziua de nastere a unui coleg, poti sa te asiguri ca o sa poti sa mananci o felie din cadoul oferit chiar de tine, deci toata lumea are de castigat.


Inainte sa alegi ce fel de cadou urmeaza sa cumperi, ia in calcul faptul ca legatura dintre voi nu este una puternica. Momentan nu merita sa cumperi un cadou foarte costisitor, gestul de a cumpara si darui un cadou fiind cel mai important. Ce alte cadouri crezi ca i-ai mai putea oferi unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine?

No comments:

Post a Comment